It's My Way to Have My Fun

Apa kita nak buat bile kita dah tahu bahawa Exam sangat lah makin hampir dan punyai masalah yang banyak di malam yang indah nian ini?

i)Blogging


Haaaa, contoh yang dah terang dan nyata. Berblogging. Ha macam tengah buat ni, nampak tak. Masa korang nampak, saya dah tak menulis lagi. Saya dah tidur tak pon buat buat tidur sebab malu, karangan bodoh ini dibaca. Blogging adalah satu cara menghilangkan stress. Stress ? Ya memang stress bila tau Final dah dekat. Pfttt, sapa tak stress ? Pleasee, saya perlu jumpa psychoteraphy. Oh sebab saya ada sakit jiwa, JELES ! Blogging ni salah satu cara yang amat bagus, sebab kau boleh nak memaki hamun kenapa exam di buat bla bla haktuih. Dan kemungkinan besar exam untuk korang terbatal. Mesti suka kan ! Blog ni terbaik, korang boleh tak amik exam tahu. Cuba la kutuk kementerian / pihak IPTA / IPTS. Otomatik, Get loseee Kaki kau hilang =='


ii)Facebook-ing

Tajuk hari ini adalah facebook ya murid murid. Siapa yang tak tahu facebook, tunjuk peace sambil tersenyum nampak gigi ? Haaa awak kat belakag tu. Tak tahu facebook apa ya ? Cikgu syorkan kamu kawan dengan Flinstone :)

Oke facebook adalah satu laman sosial untuk berinteraksi sesama manusia. Tapi kadang kadang saya ternampak haiwan belaan juga mempunyai facebook. Hmm, ok takpa. Lupakan. Facebook juga dapat menperjumpaankan kembali cinta lama mak mak anda, kawan sekolah mak dan ayah anda sambil menjerit kegembiraan dalam hati dan berkata " Ni awek aku paling hot kat sekolah zaman zaman muda, apesal dah ta cantik ni, NEXT " Siottt punya orang.

Oke cara cara mengedalikan facebook. Cewahh nak bagi tuturiol konon. Mula mula pakai Facebook macam beruk jumpa bunga. Sumpah tak reti pakai, time tu laaa bangga banggakan Myspace. Myspace bagus, senang, effiecienntyaaa. HAHA, bila tiba da reti pakai. GoodBye ke laut Myspace ku, Facebook la segala-galanya. Ouh ! Akan datang pula laman sosial ape akan keluar ? Mouthbook, haha. Dah asyik membebel je kat lamansosial. Lagi sesuai Mouthbook, tak pon Talktivebook. Macik Jenab, Tipah, Meah boleh join sekarang, cepat SIGN UP. haha


No comments: