I've got the magic in me

Klik sini untuk bantu saya :)








Hari yang Woooaaaahhhhh O.o gembira lapan! Huh.Pergi sekolah agama, rehat, balik sekolah agam, tidur, online. sampai malam tidur.Duhh =___= Dah la boring kat sekolah buduhh.

Dan seorang lagi lelaki telah mendapat maki hari ni!!Babe, pahal cakap aku bajet?Haa. Kaw pendek cakap aku bajed, siap text text lagi haa.Kaw dapat WTF sekeping aku bagi.

Hey, aku semakin berani maki lelaki!!!!

Kaw taw, duda aku tu buat konsert satu kelas.Act, die hanya menyanyi secara seyap di belakang. Eh, senyap ke kalaw aku bolah dengar ? =_=" Duhh. Muka nye macam O.O jeling jeling aku pule kan. Haduhh. Kaw mintak kaki aku babe. Eh, HaziqZainal! Muke awak macam kanak kanak.Saya baru nampak tadi.HAHA.


Saya malas nak pergi sekolah lagi >.<

2 comments:

~hAKim ZaiLAn~ said...

memang magic entry ni..hahha

fairuz shafizah aznan said...

Magic kan magic kan? Boleh jadi Cyril dah I. Haa Magicmann!!