Everything is you :')


Hye :')

Okay, post ini agak terlalu emosional , kalau tak sanggup, tolong. tolonglah tekan [X] !

Sekarang aku mengaku, wallpaper handphone aku yang dulunya gambar AM, dah bertukar. Ye, gambar kau, tak ada orang lain. Aku fikir jugak motif aku buat semua bende ni. Motif aku letak gambar kau dalam handphone aku. Apatah lagi jadikan wallpaper. Supaya aku dapat tatap muka kau yang tengah tidur tu? 


Buat aku berani mengaku. Dengan ayat yang sama. I love him. Lebih dari aku suka tuan blog tu sendiri.AM,  lebih dari aku suka "RHN". No where to hide this feeling.

Dan kau! Tanpa kau sedar, kau buat aku menonggeng babe! Ye awak, saya sakit! Even kau tak tau, dan aku pasti kau kesah apa pun kalau aku sakit ke hape.



Dan sekarang, nothing! Nothing left! Yes, I still love you with all the pieces. Even kau pernah buat aku menangis pukul 2 pagi. Even kau pernah buat aku rasa macam nak terjun dari tingkat 3 Blok C tu . Tapi kau tak tahu bende tu semua. Dalam diam, kau buat aku menaruh harapan besar! Dalam diam, kau buat aku suka kau! Dalam diam, kau buat aku harapkan sesuatu yang luar biasa dari kau. Tapi, sikit pun kau tak sedar la!









HAHA. Aku tak pasti. Tapi sebab kau aku menangis, tapi bukan salah kau. Okay, ayat aku dah macam KELING dah. Kau tanya mana mana kawan aku, diorang akan pernah dengar ayat ni.

Tadi aku nampak kau duduk.
COOL GILE!
Tadi aku nampak kau pakai kasut.
COOL GILE!
Tadi aku nampak kau bangun.
COOL GILE!
Tadi aku nampak kau pakai vest purple come comel tu.
COOL GILE!
Tadi aku nampak kau selak rambut.
COOL GILE!

Eh, kalau boleh kau berak pun aku cakap cool la. Nasib baik aku tak pernah nampak! Tapi wallpaper hp aku yang kau tengah tidur. Buat aku rasa aku sentiasa bersama dengan kau. There! Baru betul ada motif kenapa aku letak kau dekat situ. Buat aku rasa aku dengan kau. Even kau tengah tidur!Even kau tak tahu aku suka kau. Even kau tak sedar aku gilakan kau!



I'm the stupid! Yes. Aku try lupakan kau. Maybe kau perasan, agak lama aku tak IM dengan kau. Agak lama aku tak chat dengan kau! Yes, aku tengah cuba lupakan kau.  Disebabkan status kau. Status yang buat aku rasa ditujukan khas untuk perempuan tak sedar diri macam aku ni. Tapi aku kalah, sebab ,muka kau selalu ada, kat mana mana pun. IM kau aku pernah padam. Tapi lepas kau online. Aku akan tekan balik and simpan sampai bila-bila.









This is the truth!


Kepada awak yang saya maksudkan, saya mintak maaf sebab sukakan awak. Satu penyesalan yang teramat sangat !!


No comments: