First Contest By Adam Haiqal :D

Hari ini mood Fyi untuk meng-contest ye (!)



Tadi ber-blog swimming la ke blog KakFieqa ni.Nampak die buat contest. Menarik (!)

Tema bagi Contest Adam adalah
"Kenangan 2010 dan Azam 2011"

So, inilah syarat-syaratnya :


Syarat-syarat contest ni TERsangat lah mudah.

-Mesti lah follow blog Adam Haiqal.Tak hengen pun tak hapo,den tak kesah.
-Ambil gambar kat atas ni dan buatkan 1 entry pasal Contest Adam Haiqal nih.
-Ceritakan lah apa kenangan korang sepanjang tahun 2010 dan buat list azam korang bagi tahun 2011.Lebih menarik kalau sertakan gambar-gambar kenangan tu(*tambahan idea)
-Bila dah selesai,sila tinggalkan link korang dekat MANA-MANA ENTRY Adam okay?
-Dan boleh tagged member.*jika mahu*
-Oh ye.Tajuk entry korang, " First Contest by Adam Haiqal"

Oh oh!
Lupa pula,mesti korang tertanya-tanya apakah hadiah nya kan?

1st winner
Barangan Facial Set (*3 = cleanser,scrub & moisturizer) daripada Body Shop (*Vitamin C or depends on winner nak mana-mana satu set)

2nd winner
2 Tiket Wayang TGV 3D (*Adam akan bank-in duit tiket.Memandangkan tahun hadapan banyak cerita-cerita baru akan publish,so korang boleh redeem money kat Adam anytime.As long as sepanjang tahun hadapan sahajo)

3rd winner
Topup mana-mana number sebanyak RM20

Oh saguhati?
Hadiah misteri.
Pemenang akan dipilih seramai TOP 5 sajo.
Pemenang akan dipilih sendiri oleh Adam Haiqal.
No Bias!


*Perhatian!Contest akan berakhir sehingga 15 Januari 2011 atau mungkin akan ditunda.
Adam! Saya copy cat.


So, kita mula dengan KENANGAN :D

Act, tahun 2010 ni too memorable for me.Banyak benda first time pada tahun ni. As Fyi baru masuk sekolah menengah. And it is pengalaman yang awesome (!) Dan yang paling penting, Fyi ada bestie (!)



Itu kawan-kawan Fyi sejak lahir. Yes (!)Dan tahun ni, semenjak masuk sekolah menengah, Fyi mungkin laa kenal apa itu cinta. Even masa sekolah rendah pun ada couple, tapi main-main je. Dulu, masa bercinta, pegang tangan sikit. "Wei, dosa la(!) Mak kite marah!!!". Panggilan pun kau aku.

Sekarang,pegang tangan tu lah saat yang paling bahagia.. *kaw ni dosa bodoh ! Panggilan, bukan main romantik (!) Sayang gituu. Dan semuanya lain, baru Fyi tahu yang CINTA ITU INDAH dan akhirnya menyakitkan :'(

Gambar tak available :D

And tahun ni baru Fyi pandai nak kawad. Dah kenal akak akak senior form5 semua. Dan baru la aktif koko. Kalau dulu : HARAM !




Itu la family KRS. Dan Fyi rasa seronok masuk KRS. Akak akak semua baik gile (!) Lepastu tahun ni jugak la Fyi dah pandai nak menggedik gedik tangkap gambar dengan lelaki. Hey, semua kena open minded (!) Apa salahnya tangkap gambar dgn kawan.



Dan tahun ni penuh sangat dengan kenangan pahit manis dan pengalaman baru yg memang Fyi tak boleh lupa.

Dan AZAM 2011 :

Act, azam tahun ni pun tak lepas lagi la. Azam tu dah berkurun lamanya dah.
-Nak kurus.Ye itu penting. Sy gemok O.O
-Nak jadi baik.Dah taknak buli org ni. Insaf =__________= *woi! menipu tu dosa!!
-Nak jadi cantik ^_^ *Mimpi jelaa.
-Nak jadi anak Solehah.Tak nak tinggal Solat lg.
-Nak ada Mr. Right yg betul betul syg Fyi, dan bukan yg HIPOKRIT (!)
-Nak jadi pelajar yg rajin.Dah taknak tak siap homework lg.


Hambek kau.Fyi dah tulis panjang-panjang tak boleh stop pulak.I join suka-suka.Tak mengharap pun hadiah.Sebab Fyi tau, siape la nak baca cerite Fyi ni. :'(

Dan sebab utama Fyi join contest ini ialah : Tarikh tutup die sehari lepas birthday Fyi !!!!!!!

=________________________________=" *kaw gedik la.

Act kan, contest ni memang tepat pada waktunya, sebab memang da masa untuk bloggers cerita pasal kenangan kan? (-.-) Dan first time bukak blog Adam Haiqal *eh, mamat ni hensem (!) Soryy =__=

Dan wajib untuk sy tag cinta hati sy : Kak Mas dan Tirah.

5 comments:

Adam Haiqal said...

gemok tuh sexy awww!(*gemok2 pelan sket~ adam terasa!ciiss!)

fairuz shafizah aznan said...

Bukan Adam sorang je gemok.

Haha. Gemok tu sexy ke? Menawan je kot ^_^

Adam Haiqal said...

adam dah list kan senarai nama peserta..sila inform kalau nama tiada dalam senarai..:)

Adam Haiqal said...

thanx for joining me..
result akan diumum secara officially within 2 days from now..:)

gudluck n thnx again!
for those yg menang,congrats.
n for those yg xmenang,it;s okayh.
jgn sombong pulak nnti ye...

Adam Haiqal said...

check it out siapa pemenang bagi contest Adam Haiqal sekarang!!