I wish :')



I wish.
You were here, right by my side. Holding my hand and playing together in the rain :')


Oh, tengah aku boring sejuk-sejuk main golek-golek atas katil dengan bajet macam "akulah princess paling cantik dalam dunia" . Haaa :D Aku pong ber blog walking lah seperti biasa kan. Pfffttt ! AM i online. Welcome home dear ^_^


Terserlah tak kegedikkan aku tu?
Aku tau, memang nampak sangat.
:P


Okey, bila aku blog jogging, walking, swimming ni, dekat belog Naffiz, aku nampak something yeaahh!
Ini belog Napiz >klik<


1.Satu ucapan 'Hai' saja sudah cukup menceriakan harinya.
2.Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang memberi perhatian padanya dan baik terhadapnya.


Sebenarnya benda tu semua aku dah pernah baca dalam majalah Remaja. Dan sebenarnya berlambak. Boleh la search dekat google or pergi ke belog Naffiz terus. Yang 2 tu memang favourite aku, dan sememangnya aku begitu. Begitu kah? Kalau tanya pada Lesbo Lesbo aku, Hajar or Dyra, diorang tau.

Perkataan "hai" memang sangat menceriakan hati aku. Apa lagi kalau panjang sikit macam "Huhoi!" Okey. itu sangat buat aku cair tergolek macam ayam goreng Mak Ning. Okey, Lesbo aku akan sangat cepat bagi tahu diorang kalau ada apa-apa benda baru.

"Bila pertama kali lelaki yang dicintainya sedang memberikan respon positif, misalnya menghubunginya melalui telepon, si gadis akan bersikap acuh tak acuh seolah-olah tidak berminat, tetapi sebenarnya dia akan berteriak kerana gembira dan tak sampai sepuluh minit, semua kawan-kawannya akan mengetahui berita tersebut."

Okey, a lil bit like that laa. But i'm not the kind that love to heboh heboh macam tu. Cukup sekadar my Lesbos tau. Berani pulak mak tak bgtau mereka. HAHA :D Okey, dan yang kedua tadi. It's really me! Aku memang mudah jatuh hati dekat lelaki yang caring dengan aku. Oaahh :O

But, aku bukan mudah jatuh hati. Tapi aku sedang jatuh hati dengan lelaki yang ambil perhatian dan baik pada aku. Selalu IM dekat facebook, selalu tanya aku tengah buat apa,selalu cakap "SORRY" even dia tak salah. Itu dikira baik bukan?

And lastly :
"Sebenarnya mudah mengambil hati wanita karena apa yang mereka inginkan hanyalah perasaan dicintai dan disayangi sepenuh jiwa."

Yes, the one I love. Please notice me, because I think, it was too obvious. And I'm thinking that I was too gedik for saying that. Like I'm desperate. Whatt? "Desperaters is on tagged laa" . Can understand me? No,you cant. Sebab tu istilah aku sendiri. ^^


I'm teaching myself to not be in love with you Mr LL.
No, respond :'(

AM time

No comments: