Jumping High Photo Contest

Assalamualaikum :)
In the name of Allah , Most Gracious , Most Merciful


*klik gambar untuk join contest >.<

Yah, contest :D
Dah lama jugak lah aku tak join join contest semua ni. Lepas blog walking nampak banyak contest. Yeah. Dan syarat syaratnya/

Syarat-syarat contest ;
1. Follow blog ungu ini supaya anda sentiasa update dengan perkembangan contest ini.2. Buat satu entry yang bertajuk JUMPING HIGH PHOTO CONTEST.3. Muat naik gambar yang mahu anda taruhkan dan ceritakan mengenai gambar itu.4. Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.5. Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii hehe.6. Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :)7. Akhir sekali, tag 4 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahuu okay ;)
Mudah sajaa kan ? Marilah join ramai-ramai.Hadiah menarik dari Singapura menanti anda semua ! ;DTerima kasihh.
TARIKH TUTUP : 20MAC2011 (Ahad)

Gambar di pertaruhkan:
Free Flying Rockstar >.<

Tag:

2 comments:

Tyratyra said...

tengs dear sebab sudi joinn :)
tp awk salah letak banner contest laa.
mintak tukar yee :)

btw, goodluck !

fairuz shafizah aznan said...

Okie dokie. tukar sudah :)