Cool one.

Assalamualaikum :)
In the name of Allah , Most Gracious , Most Merciful



Hayati video tersebut. Okay, kagum actually. 

Mengikut youtube account, nama beliau ialah MatLuthfi. Okay, rasanya saya akan tulis Luthfi sahaja. Luthfi ini agak berani buat video macam ni. Kalau lah den yang jadi orang yang "disebutkan". Pergghh, rasa macam kena sepak plus kiss dekat pipi I yang gebu-gebu ayam ni.

Nota sisipan yang agak tak berguna:
Sebenarnya dah lama den tengok video ni, baru terfikir nak share. First impression, okay mamat ni sangat comel. Dan yang penting dia comel lah. *Kenapa aku ulang ==,

Ayat terbaik yang dipetik dari video.

"Kalau hangpa amek 10 dari kawan hangpa, 12 dari depa tak cantik. Kalau masuk hangpa jadi 13 lah."
*pffftt, mula mula aku dengar dia sebut, gua dah macam. Kau dah kenapa.

"Beautiful guys all over my side..

gay could be chasing
but of course i'll be running away 
gay got nothing on you..baby"


Okay, part ni cool. Gay got nothing on you. Yang sepatutnya lagu tu untuk beautiful girl. Bila den dengar je i, den rasa mamat ni cool.

Belum sampai part dia menganjing perempuan pakai bedak, pakai jadah semua tu. Tangkap gambar pakai kaki tu lagi macam cool habis lah kan. Dah macam 'haihh, mamat ni muka comel, dan cool'.

Dan part paling buat perut aku rasa meletup,
bila sampai kawan Luthfi ni. Okay, kawan dia cool. Masuk pulak scene cerita hindustan. Ini dah cool habis dah ni. Bila doktor tadi datang join menari. Lagi cool plus plus.

Best quote:

Ramai orang boleh jadi cantik dengan muka,badan dan pakaian. Berapa ramai boleh jadi cantik dengan perangai?

2 comments:

adeebahfarzana said...

Memang best vlog Luthfi ni . Setuju 100% ap Fyzaa cakap tntang dia ;) Huu ~

fairuz shafizah aznan said...

Yah yah, dia memang cool. Dan comel ;D