I can't be perfect.

Assalamualaikum :)
In the name of Allah , Most Gracious , Most Merciful




Benda ni? Kawad? Haihh, tak berbaloi muka gua rentung sebulan berlatih kawad. 

Bukan lah aku nak salahkan Kader Remaja Sekolah Tinggi Kluang (puteri) ni lah. Aku salahkan diri aku sendiri lah. Mari sini, kalau korang semua nak tahu, meyh dengar ni.

Aku buat salahh!!

Yang cakap "save" awal tu aku lah!

Aku lah yang salah!

Sebab aku KRS kalah lah!!

Okay, sekarang aku down. Cool tak aku bila aku kawad sambil nangis? Yeah! Okay, masalah aku sekarang, aku termakan physco orang lah. Faham tak?

Selama ni aku gila cool tak makan jadah physco tu semua. Tapi hari ni? Bukan lah aku tergelak. Tapi baru nak masuk, aku dengar orang jerit.

"Anak Raja woi."
Anak Raja kawad"

Dol, aku hilang focus. Ececeh, cakap jelah kau memang tak focus raje oi. Dan lagi satu, aku ternampak muka kau. Aku tak sengaja babe. Yang naffiz tu asyik suruh aku langut. Langut muka kau, langut muka kaw. Haih, memang terus hilang focus aku ni kan.

Tapi aku tak salahkan kau :)

Dan akibatnya, masih dalam kawad, air mata dah bercampur dengan air peluh. Haihh, lepas kawad lagi aku nangis macam hape. Lepas umum pemenang lagi lah meraung. Aku rasa bersalah babe. Tengok muka Kak Zura, muka Goku, Muka Napiz, sumpah aku bersalah. 

Sorry :'(

Kumpul ah sebanyak mungkin kenangan manis masa tengah remaja. Bila dah besar, dah kahwin, kita akan tersenyum bila terkenangkan kenangan manis tu ;)

1 comment:

Eyra said...

weh , ko tercakap dulu ke 'save' tu ? asal aku tak dengar hah ? HAHA