Mat Luthfi. Saya minat awak !!

Assalamualaikum :)
In the name of Allah , Most Gracious , Most Merciful



Orang pertikaikan kenapa saya suka Mat Luthfi dan saya tak suka Anwar Hadi?  Haihh, manusia manusia. Hati orang lain-lain. Lagipun bagi saya lah. Matluthfi lagi comel ><

Yelaa yelaa, mesti korang nak cakap mata den ni buta ke apa ta nampak yang Anwar Hadi tu comel. Oh, memang aku tak suka dia, nak buat macam mana kan. Lagi lagi video ni.




Tak ke comel tu? Okay, geram dah. Tapi wondering lah kenapa ML ni tak ada account lain. Dekat facebook hanya ada fanpage. Nak jugak aku jumpa mamat ni cakap, oh, saya suka awak!!

Konklusinya, susah jadi orang comel. Nanti ramai orang minat.

1 comment:

Cik Biella =) said...

saya pun minat matluthfi !!