You and I can make the entire world jealous.



Assalamualaikum :)
In the name of Allah , Most Gracious , Most Merciful



Hambek kau, cool tak cool tajuk entry aku? Yeah, itu benda yang aku duduk berangankan dulu lah. Macamlah "kami" ni perfect two yang satu dunia nak jeles kan. Pffftt lah. haha.

Oh, itu intro jehh :D

Begini ye ceritanya hanak-hanak,

Pada suatu hari, tinggal seorang gadis yang cantik gila nak mati nih di sebuah rumah dia lah. Dia merupakan gadis yang baik dan sorang yang rajin. *ececeh =='  Dia mempunyai ramai rakan di sekolah. Dia suka makan, badan dia omel omel gituu.Aww~

Pada suatu hari, gadis tersebut menjumpai seorang Putera yang bukan main lagi hensem dia nyahh! Tapi sebnarnya tak adalah handsome sangat. Dia omel omel jeh ;D  Haha. Putera tersebut juga pelajar di sekolah gadis tersebut. Gadis ni bukan mainlah minat Sang Putera macam hape. Macam hape tu macam mana ye? Haa. macam ni ya.

-Wallpaper gadis tersebut di semat dengan gambar putera yg dicuri dari facebook.
-Nama termpampang indah di meja gadis tersebut.
-Gadis itu mula layan lagu jiwang =='
-Tercicir jantung gadis itu kalau dapat rasa SOUL putera itu.
-Die pernah pengsan sebab putera tu woo !

Oh, dan gadis itu sering kali bersedih tanpa sebab munasabah. Oh gadis itu agak tak sedar diri ya. Sedar diri lah sikit. Perasan kepada si gadis.

Wei, kau tu cantik ke? Sedaw sikit diri kau tu gemok. Mamat hot macam dia tu, celah ass pun dia tak pandang kau. Ini lagi kau nak berangan naik pelamin indah dengan dia. Pelamin anganmu musnah lah wei ! Cuba lah kau tengok sikit cermin, kau pegang perut perut kau tuh.Kau pegang mukahitam kau tuh. Ada lelaki nak pandang ke orang macam tu wei ! Haha :D Aku nak gelak dodol bila kau mula nak berangan suka kat mamat tu. WTF lah kau.
-hanya monolog dalaman-

Dan gadis itu pun sedar akan dirinya, lalu ia cuba untuk menggagahkan dirinya. Dia cuba untuk berhenti sukakan putera itu. Tapi sayang, bayang putera tersebut selalu menghantui fikiran gadis itu. Lalu gadis pendam perasaannya. Dan suatu hari sang putera datang dan melamarnya. Yeahhh! Dan mereka berkahwin.
And they live happily ever after :)


Yah, itu ending yang semua orang akan fikirkan. Termasuk aku. Cerita tu mungkin tentang seseorang yang tak sedar diri lah kan. Dan sebenarnya ending cerita tersebut akan berubah. Jauh tersimpang terpapah. Haaa. Dan seperti gambar di atas "Save your hearts for someone who cares". But i do not think i did. Aku melepaskan hati aku untuk pergi ke orang yang langsung tak care! 

Dan tak dapat dinafikan, kau memang COOL GILE.

Kau main dukung-dukung tadi, 
COOL GILE
Eh, aku larat lah kalau nak dukung2 kau macam tadi tuh. No hal. haha


1 comment:

Azziera a.k.a Ziera said...

wow !
menarik gile cite cinte sadis nie .
woah ! aku teringin la wokk !